Πώληση Δυάρι, Chisinau-1, Chisinau, Μολδαβία, Melestiu

Πώληση - Cod. 29325

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 93 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Το σπίτι βρίσκεται στο Rose Valley Park, σε μια μοναδική πράσινη περιοχή του Κισινάου (Μολδαβία), στο κέντρο, και επίσης κοντά στο κέντρο ψυχαγωγίας Shoping MallDova. Κοιτάξτε το χάρτη και φωτογραφίες! Να είστε βέβαιος να σημειωθεί η θέση του διαμερίσματος: πολύ όμορφη και βολική τοποθεσία - στην καρδιά της πόλης και όλα τα γεγονότα της πόλης, και την ίδια στιγμή - το δικαίωμα στην Κοιλάδα των Ρόδων Πάρκο - όπου μόνο μεγάλη για να χαλαρώσετε και να περπατήσει. Έχοντας αγοράσει ένα διαμέρισμα σε αυτό το τμήμα της πόλης - σίγουρα ποτέ δεν θα το μετανιώσετε!

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, πολύ ευρύχωρο και φωτεινό, διαθέτει ένα σύγχρονο και επιτυχημένο σχεδιασμό. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και τις απαραίτητες επικοινωνίες (φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεόραση, νερό, internet, κλπ). Η λευκή έκδοση, η οποία συνεπάγεται τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν εσωτερικό προτιμήσεις σας. Νέο κτίριο τέθηκε σε λειτουργία το περασμένο έτος.
Επιπλέον - μεγάλη yardage και η ασυνήθιστη διάταξη - μπορεί να είναι η επιλογή 3 ή 4 υπνοδωματίων.
Πώληση περιλαμβάνει ένα χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού για 23 τετραγωνικά μέτρα. μ. Σημαντικό!
 Το συνολικό κόστος 56 000 ευρώ. Πώληση μόνο μαζί!
Διαπραγματεύσεως δυνατόν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB